انسداد راههای تنفسی و در نتیجه خرخر، اختلال خواب، اشکال در nبلع غذا و حتی مشکلات دندانی میشود. علائمی چون احتقان، گرفتگی، آبریزش بینی، عطسه و سرفه نشان میدهد منشأ بیماری، ویروسی است که معمولا ابتلا به آرتروز باشد. هر چه سن بالاتر رود، خطر ابتلا به این بیماری بیشتر می شود، به گونه ای که در همه افراد بالای ۶۰ سال نشانه های آرتروز در گردن را می توان یافت. البته این بیماری ممکن است بدون علامت
بگذارند بنابراین تمام افراد باید برای حفظ سلامت خود، مجموعه ای از انواع گروه های غذایی را به تناسب در رژیم روزانه شان داشته باشند ‘ ‘▪ عادت اول: افراط در مصرف کربوهیدرات و ابتلا به کبد چربمتاسفانه برخی از افراد، تمایل زیادی به مصرف انواع کربوهیدرات ها مانند نان و برنج دارند و در طول روز هم به اندازه کافی میوه یا سبزی نمی خورند، در حالی nکه گنجاندن حجم بالایی از کربوهیدرات ها در رژیم غذایی روزانه، باعث بروز چاقی مفرط می شود از آنجا که افراد چاق و پرخور، در کنار کربوهیدرات ها به مصرف غذاهای چرب هم علاقه دارند، ابتلا به بیماری کبد چرب و عوارض ناشی از آن برایشان دور از انتظار نخواهد بود. پس بد نیست که با اندکی تغییر در سبک خورد و خوراک و کم کردن مصرف کربوهیدرات و چربی ها، احتمال ابتلا به کبد چرب را در خود کاهش دهید ‘ ‘▪ عادت دوم: مصرف نکردن میوه و سبزی و ابتلا به یبوستدر حالت عادی، nخوردن ۳ وعده غذای اصلی همراه ۲ میان وعده، به تمام افراد سالم توصیه می شود. نتایج مطالعه های مختلف نشان می دهد که مصرف ۵ وعده میوه و سبزی در طول روز، خطر ابتلا به انواع سرطان ها از جمله سرطان های دستگاه گوارش آرد سفید:این نوع آرد به دلیل آنکه مراحل مختلف تصفیه را طی میکند، به لحاظ ارزش غذایی در پایینترین حد ممکن قرار دارد. بنابراین با مصرف نان فانتزی از هر نوعی که باشد ـ بجز انواع سبوسدار ـ ترکیبهای لازم موجود در نان دریافت نخواهد شد. بنابراین افراد مبتلا به هپاتیت باید از نانهای غنی مانند سنگک استفاده کنند. علاوه بر آن نانهای سنتی قاعدتا حاوی ترکیبهایی مانند جوششیرین یا افزودنیهای دیگر نیستند که به nکبد آسیب بیشتری وارد شود ‘ ‘۵ ـ روغن جامد:مصرف مواد غذایی تهیهشده با روغن جامد یا مصرف آن به هر شکل دیگر برای افراد مبتلا به هپاتیت ممنوع است. به این دلیل که کبد مسئول دفع چربیها در بدن است و کبد بیمار ناتوان از هضم چربیهاست. بهترین روغن مورد استفاده روغن زیتون یا ذرت است آن هم به مقدار کم ‘ ‘۶ـ آبمیوه مصنوعی:لطفا وقتی به دیدن بیمار مبتلا به هپاتیت میروید با کمپوت یا آبمیوه نروید. زیرا این خوراکیها بویژه آبمیوههای کارخانهای حاوی مقدار nزیادی شکر مصنوعی است. بنابراین با نوشیدن این نوع آبمیوهها مقدار زیادی شیرین کننده مصنوعی وارد بدن میشود که کبد برای هضم آن آسیب زیادی باشد. میوه و سبزیجات تازه و مواد غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا بادام nهندی، غذاهای دریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند و جگر برای سلامت معده مفید میباشند ‘ ‘در گذشته افراد مبتلا به زخم یا التهاب معده از خوردن غذاهای اسیدی منع میشدند اما درحال حاضر خوردن غذاهای اسیدی مانند مرکبات، گوجه فرنگی و… براساس تحمل فرد قابل توصيه nميباشد.نوشیدنیهاي الکلی میتوانند باعث وخیمتر شدن شرایط شوند و نوشیدنیهای کافئینه از قبیل چای و قهوه میتوانند باعث تشدید درد در این افراد شوند.مصرف پودر فلفل قرمز ميتواند اثری دوگانه داشته باشد به طوریکه مصرف توانند با سرماخوردگی ارتباط داشته باشند، و هر دو فرم بسیار مسری هستند. این فرمها معمولاً در اطفال شایعتر بوده، اما بالغین نیز به همان نسبت می توانند مبتلا شوند ‘ ‘در ورم ملتحمه حساسیتی معمولاً هر دو چشم مبتلا می شوند و معمولاً ثانویه به مواد حساسیت زا نظیر گرده گلها ایجاد می شود. در پاسخ به مواد حساسیت زا بدن شروع به ساختن موادی میکند که ایمنوگلوبولین E نام دارند . این مواد سبب تحریک سلولهای انتهایی شده و منجر به ترشح مواد دیگری گشته nکه آنجا موجب بروز به التهاب میشوند . از جمله این مواد هیستامین است. که آزاد شدن هیستامین در بدن میتواند منجر به بروز علائم حساسیت، نظیر قرمزی چشم ها شود. فرد مبتلا به قرمزی چشم حساسیتی ممکن دچار خارش شدید چشم ها شـود و علائم دیگری نظیر خارش بدن ، عطسه و ترشحات آبکی از بینی پیدا کند، بعلاوه ممکن است پلکها تا حدی دچار تورم شوند ‘ ‘عوامل خطر که شاخص ابتلا را افزایش میدهند شامل تماس با مواد حساسیت زا و به همان میزان تماس با فردی که مبتلا به ورم nملتحمه باکتریائی یا ویروسی شده است میباشد . فرمهای ویروسی و باکتریایی معمولاً بسیار مسری بوده و فرد مبتلا
http://expressimg.com/images/2014/10/28/images2.jpg