از لنز چشم چه می دانید؟

خارج کرده و خاصیت اسیدی را تا حدی خنثی می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد، بهترین منابع کلسیم برگ‌های سبز گیاهان، کلم بروکلی، لوبیا سبز و این گونه سبزیجات هستند۳- از سویا استفاده کنیدمصرف کمتر مواد اسیدی، روزه چه مشکلات گوارشی ممکن است پیش بیاید؟ممکن است برخی افراد دچار سوءهاضمه شوند یا سوءهاضمه‌شان تشدید شود که آن هم به دلیل اشکالات تغذیه‌ای هنگام افطار و سحری است. علامت شاخص سوءهاضمه، احساس ناراحتی

دادن آن به نوزاد) روش مناسبی برای اجداد ما بود که به nمخلوط کن دسترسی نداشتند. اما شاید در دوره مدرن امروز دوباره این شیوه مد شود. چرا که دانشمندان کشف کرده اند که بزاق دهان مادر باعث افزایش سیستم ایمنی بدن نوزاد می شود ‘ ‘پیش جویدن غذا بدن نوزاد را با پاتوژن های بیماری زای موجود در بزاق دهان مادر آشنا می کند که باعث تولید آنتی بیوتیک در بدن او شده و در نتیجه سیستم ایمنی بدن نوزاد را در برابر پاتوژن های بیماری زا در آینده آماده می کند ‘ ‘علاوه بر این، پیش جویدن احتمال ابتلا به بیماری های خودایمنی nاز جمله آسم،(بیماری که در کشورهای صنعتی شایع است) را کاهش می دهد. بر اساس اپیدمیولوژی(علم بیماری های مسری) یکی از دلایلی که افراد به این بیماری ها مبتلا می شوند این است که بدن آنها تا قبل از دو سالگی پاتوژن های این بیماری ها را شناسایی نکرده است ‘ ‘خوشبختانه بزاق دهان پر از پادتن است که احتمال ابتلا به عفونت های باکتریایی را کاهش می دهد. در نتیجه بدن نوزاد با خوردن غذای جویده شده مادر پاتوژن های بیماری زا را شناسایی و از ابتلا به بیماری جلوگیری nمی کند ‘ ‘بزاق دهان شامل نسخه کامل ژن های كنید. از مصرف محصولات لبنی پرچرب nمانند كره، پنیر و حتی بستنی خودداری کنید ‘ ‘۷٫ از خوردن غذاهای سرخ‌شده خودداری كنید: چون این غذاها سرشار از چربی هستند و بهتر است در این شرایط میزان مصرف چربی‌ها و روغن‌ها محدود شود. مثلا می‌توانید به جای خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده، انواع تنوری آن را میل كنید یا اینكه آن را نیم‌پز و در كمی ‌روغن فقط گریل كنید ‘ ‘۸٫ شیرینی، كیك و بیسكویت را از برنامه غذایی‌تان حذف کنید: بهتر است مصرف مواد غذایی سرشار از كربوهیدرات‌های ساده و تصفیه‌شده را به حداقل nبرسانید ‘ ‘۹٫ روش‌های پخت ایمن را انتخاب کنید:روش‌های پختی نظیر آبپز كردن، تنوری و گریل كردن و البته تهیه غذاها به صورت خوراك و خورش (كه در آنها از موادغذایی سرخ‌شده استفاده نشده باشد)، از روش‌های مناسبی هستند كه می‌توانید از آنها برای تهیه انواع غذاها استفاده كنید ‘ ‘تاندون یا زرد پی طناب ضخیمی است که استخوان را به ماهیچه وصل می کند. حرکت مکرر قسمتی از بدن باعث التهاب تاندون های آن قسمت می شود و یا در اثر یک آسیب جدی به وجود می آید ‘ ‘علل nالتهاب تاندون کدامند؟- قرار گرفتن بدن در حالت نادرست هنگام کار در درصورتي كه درمان شوند مي‌توانند علائم بيمار را بهبود بدهند. بيماران با تشنج از نوع خاصي ممكن است علائم يكطرفه داشته باشند ‘ ‘قند خون خيلي بالا يا خيلي پايين مي‌تواند افت هوشياري و يا nاختلال در عملكرد مغزي بيمار ايجاد كرده و نشانه‌هاي مشابه با سكته مغزي را نشان بدهد ‘ ‘به همين منظور در