در نهايت ميتواند باعث به وجود آمدن زخم در مري شود.توصيههاي مهمبعضي اعمال ديگر كه رعايت آنها ميتواند به خلاصي شما از علائم كمك كند:• در هر وعده غذايي حجم مصرف غذا را كاهش دهيد به نحوي كه معده گذارد. جنین مادران باردار نیز می تواند دچار مسمومیت با مونواکسید کربن شود ‘ ‘علائم مسمومیت متنوع است. شایع ترین علائم nشامل سردرد، احساس گیجی، تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال می شود. البته بیماران با
واکسن گارداسیل برای مردان بین ۹تا ۲۶ سال تائید کرد.مردانی که با مردان رابطه جنسی داشته باشند بیشتر در معرض بیماریهای مرتبط با HPVتیپ ۶،۱۱،۱۶،۱۸ و سرطان معقد و آلت تناسلی هستند ‘ ‘واکسن گارداسیل :این واکسن در سه دوز ۰٫۵ میلی لیتری در طی ۶ماه در عضله تزریق می شود .تزریق دوم ۲ ماه پس از اولی وتزریق سوم وچهار nماه بعد تزریق دوم انجام می شود .پس از گذشت سه ماه از اولین روز واکسن یعنی یک ماه بعد از دومین روز محافظت واثر واکسن ایجاد شده است .این واکسن جایگزین چک آپ (پاپ اسمیر ) از نظر سرطان دهانه رحم در زنان نمی شود ‘ ‘عوارض :شایعترین عارضه سردرد است .تب،تهوع ، سرگیچه، درد در ناحیه تزریق ، تورم ،خارش،غش کردن و آسیب به خود در ربع ساعت اولیه وجود دارد .معمولا ۱۵ دقیقه پس از انجام واکسن فرد را نگه می دارند چون امکان حساسیت به مخمر موجود در واکسن ممکن است nسبب آلرژی شدید شود .در خانمهای باردار تزریق ممنوع است .همچنین کودکان زیر ۹ سال و افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند ممنوعیت دارد ‘ ‘لنزهای چشمی را به یکدیگر قرض ندهید؛ از لنزهای تماسی تستی که در آرایشگاهها یا برخی از لوازم آرایش فروشیها بهتر است لباس های شسته شده را در داخل منزل خشک کنید. در صورت خارج شدن از منزل، در هنگام بازگشت دوش بگیرید، موها را بشویید و لباس ها را عوض کنید. در صورت شدید بودن تب یونجه، در وسط روز و اوایل عصر پنجره ها بسته باشد ‘ ‘مصرف سیر و عسل را افزایش دهیدعسل علایم حساسیت به گرده را کاهش می دهد. سیر خام نیز آنتی هیستامین طبیعی است. از طرفی nماهی چرب مانند ساردین منبع غنی امگا۳ است که واکنش های التهابی را کاهش می دهد ‘ ‘پارچه سرد روی چشم قرار دهیداگر دچار خارش چشم می شوید، پارچه سرد روی چشم ها قرار دهید ‘ ‘سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیداگر راه های یاد شده کارایی نداشت، به پزشک مراجعه کنید. برخی پزشکان طی سال ها دوز زیادی از عصاره ماده حساسیت زا را از طریق تزریق، قطره یا قرص به بیمار می دهند تا سیستم ایمنی بدنشان به ماده آلرژن عادت کند ‘ ‘ام.اس (MS) نوعی بیماری عصبی که پژوهشگران دلایل nمتعددی برای ابتلا به آن ذکر میکنند. اسم این بیماری به دلیل ناآگاهی ما از دلایل ابتلا به آن کمی ترسناک است. اما پژوهشهای جدید نشان میدهد با رعایت بعضی نکتهها میتوان مانع از ابتلا به این بیماری شد. یکی از که شکر ندارد، خیلیها را به این خیال بیندازد که مصرفش مثل نوشابه پرضرر نیست اما محققان میگویند نوشیدن مایعات گازدار نهتنها به دندانهای شما آسیب میزند بلکه شکمی بزرگ را هم به شما هدیه nمیکند. محققان میگویند کسانی که در هر روز تنها یک لیوان سودا میخورند، پنج برابر بیشتر از کسانی که یک بار در هفته سراغ این نوشیدنی میروند استعداد چاق شدن را پیدا میکنند. از نظر آنها فرقی نمیکند سراغ سوداهای رژیمی بروید یا آنهایی که شیرین و طعمدار شدهاند چراکه مصرف این نوشیدنی در هر حال شما را صاحب بدنی چاق و شکمی بزرگ میکند ‘ ‘دیر غذا میخورید؟وقتی که میخوابید، بسیاری از فعالیتهای بدنتان به حالت تعلیق درمیآید که هضم غذا یکی از آن nفعالیتهاست. اگر شما عادت دارید شامتان را تنها یکی، دو ساعت قبل از خواب میل کنید، احتمالا از چاقی شکمی هم رنج میبرید چراکه هم بهخاطر درست هضم نشدن غذایتان چاق و شکمگنده شدهاید و هم بهخاطر نزدیک بودن زمان خواب و خوراکتان به هم به مشکلات مربوط به معده دچار شدهاید و به همین دلیل ظاهر شکمتان برجسته به نظر میرسد ‘ ‘فیبر نمیخوریدمصرف به اندازه فیبر نیز به نوبه خود ایجادکننده نفخ در معده است. به همین دلیل کارشناسان nتغذیه توصیه میکنند بهتر است به جای مصرف خوراکیهای فرآوری شده از خوراکیهای طبیعی که حاوی میزان سدیم پایین هستند، استفاده شود ‘ ‘- مصرف خوراکیهای رژیمی و کمکالری:قندهای مصنوعی در تولید انواع مواد خوراکی رژیمی همچون نوشیدنیها، آدامس و شکلات استفاده میشوند اما مصرف خوراکیهای بدون کالری یا کمکالری خود عوارضی به همراه دارد. در حالی که سازمان غذا و داروی آمریکا قندهایی با کالری صفر را جایگزین مناسبی میداند اما این قندها به شدت نفخزا هستند. nشیرینکنندههای مصنوعی مدت زمان زیادی داخل معده معلق میمانند زیرا سیستم گوارشی قادر به هضم آنها نیست و همین امر موجب تورم و نفخ معده میشود ‘ ‘- مصرف بیش از حد حبوبات:انواع حبوبات شامل نخود، لوبیا و عدس منبع غنی از پروتئین گیاهی به حساب میآیند. متاسفانه کربوهیدراتهای موجود در حبوبات غیرقابل هضم هستند و به همین دلیل ویژگی نفاخ بودن از مشخصههای اصلی این گروه از موادغذایی است ‘ ‘- جویدن آدامس یا مکیدن آبنبات: جویدن آدامس یا مکیدن آبنبات سفت nمیتواند راه مناسبی برای کاهش