درد قفسه سینه دائم

بیشتر دفع انجام دهد و هر دو آنها کاملاً سالم باشند ‘ ‘یبوست به دلیل اختلالات روحی بوجود نمی‌آید یا حداقل با اطمینان می توان گفت که، این مسئله عامل اصلی نیست. nاگر چه پس ازعمری تحمل درد و رنج ناشی از طریق لمس اشیا یا سطوح آلوده و سپس تماس با دهان، بینی یا چشم نیز انتقال یابد ‘ ‘در یک مورد، ویروس SARS از طریق مدفوع آلوده منتقل شد، به این صورت که این ویروس وارد هوا شده بود و افراد آن هوا را تنفس

حساسیت‌ها متورم و مسیر تنفسی بینی‌شان مسدود می شود. اما تنفس از راه دهان، مشکلاتی را برای افراد ایجاد می‌کند ‘ ‘عوارض تنفس دهانی را بیش از همه دندان‌پزشکان احساس می‌کنند و ممکن است تشخیص اولیه آن را دندان‌پزشک تان به شما بگوید ‘ ‘خشکی دهان، افزایش پوسیدگی دندان‌ها، خشکی لب‌ها، التهاب و بیماری‌های لثه به دلیل تغییر پوشش طبیعی میکروبی دهان، بوی بد دهان و اثر سوء روی فرم فک‌ها و صورت از عوارض مهم nتنفس دهانی است. بازماندن مداوم دهان، فشار جانبی روی فک بالا را نیز افزایش می‌دهد ‘ ‘همچنین اگر تنفس شدید دهانی در طول سال‌های رشد -از کودکی تا زمان بلوغ- ادامه داشته باشد، فک بالا می‌تواند دچار تنگی یا کاهش عرض شده و سقف دهان عمیق و کام گنبدی‌شکل ‌شود که می‌تواند روی تیغه بینی فشار بیاورد و انحراف بینی ایجاد کند. همه این عوارض مجددا تنفس دهانی را تشدید می‌کنند ‘ ‘نکته دیگر این که باز ماندن مداوم دهان، موقعیت زبان و شکل فک پایین را هم می‌تواند nتغییر دهد و صورت، حالت دراز و کشیده پیدا می‌کند. از سوی دیگر، فردی که دچار تنفس دهانی است، برای آنکه راحت‌تر نفس بکشد، سر خود را به عقب خم می‌کند و این همین دلیل پزشکان در کنار توصیه های طبی و تجویزهای دارویی، اصلاح رژیم غذایی را هم به بیماران گوشزد می کنند ‘ ‘خون نقش پستچی بدن را دارد و اكسیژن، مواد غذایی، هورمون‌ها و… را به نقاط مختلف بدن و مواد زائد را هم به كلیه‌ها و كبد می‌رساند تا دفع شوند. برای همین خون شما می‌تواند به‌خوبی نشانگر وضعیت سلامت شما باشد ‘ ‘در میان تمام nآزمایش‌های خون، معاینات و سایر عملكردهای كلینیكی و پاراكلینیكی كه پزشكان انجام می‌دهند شاید ۵ متغیر از همه مهم‌تر باشند. در این مطلب این ۵ فاكتور مهم را به شما معرفی می‌كنیم ‘ ‘اگر فشارخون بالا برود، به طور مزمن می‌تواند به شریان‌هایی كه خون را در قسمت‌های مختلف بدن می‌چرخاند، آسیب برساند، اما آسیب افزایش فشارخون صرفا در عروق نیست بلكه افزایش آن می‌تواند به بافت‌ ارگان‌های مهم بدن مثل كلیه‌ها هم صدمه برساند ‘ ‘وقتی چربی‌ها خطرناك nمی‌شوندكلسترولمیزان ایده‌آل:میزان LDL (چربی موسوم به چربی بد) باید كمتر از ۲۲۰ میلی‌گرم بر دسی‌لیتر باشد. میزان HDL (چربی موسوم به چربی خوب) باید بالای ۸۵ میلی‌گرم بر دسی‌لیتر باشد ‘ ‘چرا میزان كلسترول خون مهم است:نتایج تحقیقات چشایی دهان دچار ساییدگی می ‌شوند و این کار به خشک شدن آب دهان کمک می nکند و سبب بوی بیشتر دهان می‌ گردد. پس خوردن چای داغ یا آب ‌لیمو باید کم و یا به ‌طور کلی حذف شود ‘ ‘*ماه رمضان، زمان خوبی برای تمرین کردن اصول غذایی با نظم خاص است. زیاد‌ه‌ روی در مصرف غذا را کنار بگذارید؛ مثلا اگر فردی هستید که زیاد قهوه و چای مصرف می‌ کنید، در این ماه از نوشیدن چای داغ اجتناب کنید. شاید خوردن چای داغ و مخصوصا پُررنگ در هنگام سحر برای دو ساعت کمک کننده باشد، اما در طول روز سبب خشکی دهان می ‌شود ‘ ‘*سعی کنید غذاهای نرم ‌تر و nلطیف ‌تر نظیر فرنی ‌ها و حریره ‌ها را بیشتر مصرف کنیم که پُرزهای دهان را نوازش داده و سبب تحریک غدد بزاقی‌ تان شود ‘ ‘*از مصرف میوه‌ ها و سبزی‌ های ترش پرهیز کنید، زیرا این مواد غذایی سبب کاهش ترشح بزاق و خشکی دهان می ‌شوند ‘ ‘هر چند وقت یک‌بار با یافتن لکه‌های بنفش رنگ یا خون مردگی زیر پوستت نگران می‌شوی، چراکه به یاد نمی‌آوری ضربه‌ای به نواحی کبود بدنت وارد شده باشد ‘ ‘بی شک به دنبال یافتن علت بروز این خون مردگی ها که هر چند وقت یک بار، در nنواحی مختلف بدنت ظاهر می شود، نکنید ‘ ‘۲.زیاده روی در مصرف لبنیات:حتما با خواندن nاین عنوان تعجب خواهید کرد اما واقعیت آن است که کلسیم موجود در موادغذایی مانند شیر، ماست، دوغ و پنیر وقتی با منابع غذایی حاوی آهن همراه شوند، هنگام جذب با آهن موجود رقابت می کنند و جذب این ماده معدنی را به حداقل ممکن می رسانند، بنابراین بهتر است موادغذایی ای مانند ماست و دوغ را که اغلب در کنار غذا سرو می شوند، با غذاهای گوشتی ای نظیر کباب که منبع عالی آهن هستند، میل نکنید. البته این توصیه به کسانی است که بیشتر در معرض کم خونی ناشی از فقرآهن nهستند؛ مانند کودکان و نوجوانان، زنان باردار و.. ‘ ‘۳.مصرف بیش از حد سویا: سویا از موادغذایی ای است که پروتئین دارد و این ترکیب مانع جذب آهن می شود بنابراین مصرف توام سویا با منابع گوشتی، عادت غذایی غلطی است که زمینه کمبود این ماده مغذی را فراهم خواهد کرد. البته مشابه این موضوع در مورد غلات کامل نیز وجود دارد زیرا این موادغذایی نیز دارای «فیتات» هستند که این ترکیب نیز مانع جذب آهن می شود. البته فراموش نکنید نان هایی که خمیر شان با جوش شیرین به nعمل نمی آید، بلکه طی فرایند تخمیر تهیه می شوند،