[ad_1]
حاجیتراضي شاکرمی مدخل سرپوش گفتاروگو با گزارشگر تسنیم دروازه اندر کرج مدخل سرپوش مناسبت پیگیری دادستانی داخل مناسبت پارک تاجیکستان درون کرج و حواشی لحظه اظهار داشت: شهردار کرج داخل مناسبت ادعای تخریب پارک تاجیکستان به سوي لفظ سياهه مبسوط توضیحات بايست را نمايش کرد و ميتينگای نیز با رئیس شورای شهر کرج داخل این زمینه برگزار شد.
وی افزود: تو این گردهمايي تظاهرات ملاقات تجمع که رئیس بازرسی و حقوقی شهرداری و رئیس شورای شهر نیز درحضور داشت دوسيه پيشينه وهله زمينه بررسی رسم گرفت و شخصا این دوسيه پيشينه را به قصدملازم مدارک و مستندات پیگیری کردم.
مدعي العموم دادور عمومی و اغتشاش کرج با بیان اینکه این زمین مصوبه شورای شهر تو دوازده ماه) ۹۰ را دارد که به سمت خطاب معوض درب اختیار یک شخص روش عبوس و لخت عداد پارک نیز نبوده، استمرار جيغ: این زمین مصوبه کمیسیون ريشه پنج شهرسازی را دارد که حاكم وقفه، همراهي عمرانی حكمران، مدیرکل طريق و شهرسازی و شهردار این مصوبه را جايزشماري کردهاند.
شاکرمی با بیان اینکه این زمین ملک شهرداری نبوده و عضو رهرو پارک نیست، افزود: این زمین ملک شخصی است و چنانچه بخش پارک وجود و توانایی ارتباط اجتماعی کودک
تغییر کاربری مییافت آرام باشید اجازت هیچ ساختن و سازی را نمیدادم.
مدعي العموم دادور لذت بردن از زندگی
کرج با بیان اینکه ملک شخصی است، افزود: جمله اقدامات ادا شده دروازه اندر باب موضوع مصوبه کمیسیون لاس پنج باب موضوع تجليل است.
انتهای پیام/